Moc jsem toho nepobral. Chápu dobře, že máš na střeše nějakou anténu, která vede do toho anténího konektoru a ty se ptáš, kam zapojit anténku pro svou wifi síť, když tato už je obsazená?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Celkem v tom dotazu plavu, zkus to vysvětlit víc polopaticky. Když to vezmu dle obrázku, tak jediný kabel od antény zapojíš do WAN, ostatní k Pc do LAN portů.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
no, na střeše máme antenu pro wifi, a z te anteny jde kabel do toho routeru, do te diry kde je ae zapojena ta antenka pro bezdratové připojení k noťasu
ten co si tu dal, tk tam chybi jedna dira, my mame v routeru jeste jednu diru, ta je na tom obrazku prvním, ae tam je pravě na to obrazku antenka, my doma v te díře mame kabel ktery vede k anteně na střechu
Anténa že je zapojená do zdířky pro kabel? Nechceš nám sem raději hodit typ routeru, který máš, popř. i foto zadní strany?
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Tak tomu vůbec už nerozumím, vidím router jako router, akorát ten první má trochu jinak pořešené porty a má jenom jednu anténu. K tvému dotazu, pokud nemá router 2x wifi karty , jednu pro příjem ze střechy a druhou pro vysílání, tak prostě to neuděláš.
Prosimtě jakou koncovku má ten kabel, co vede ze střechy? Je to N konektor (ten vlevo)?
middle_534.jpg (8.66 KiB) Zobrazeno 534 x
Naposledy upravil(a) Spyke dne 10 srp 2010 18:11, celkem upraveno 2 x.
Je to jak píše owner. Pokud to chápem dobře tak to je normální wifi anténa a ten router je nastavený jako klient. Vypadá to jak WA2204A a to 2 wifky nemá takže pokud si chceš udělat doma wifi tak jedině připojením ještě jednoho routeru za tento
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Mám problém s připojením vzdálené síťové jednotky přes VPN. Jedná se o připojení na NAS v kanceláři. Když jsem na připojený na WiFi přes hotspot na mobilu, a posléze na VPN, tak vše jde bez problémů. Problém nastává ve chvíli, kdy namísto...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5" disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.