Zdravím, mám tento notebook http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm na němž je nainstalován Win 7 Professional 64bit, dohodil jsem kámošovi takový jeden kšeft, a ten mi za to půjčil to CD s instalací, protože má Multilicenci,tak jsem si říkal, proč to nezkusit, jen se chci zeptat, zda má deska podporuje danný 64bitový OS. Díky za rady.
Btw : hledám hledám v manuálu, co mám doma, ale ten je takový chaotický, takže.... .
Nechápu smysl otázky, když už nyní máš 64bit os?? Na Tvém místě bych tu přeinstalaci nedělal a nechal si svou licenci, máš Profi a dál není moc kam jít. Multilicence je vázána na konkrétní společnost, která multilicenci vlastní (jsi její zaměstnanec?). Mimoto si kamarád koleduje o prů..er, když rozdává z cizího Až se budou kontrolovat používané licence, někdo se bude divit.
Naposledy upravil(a) d1amond dne 17 srp 2010 08:15, celkem upraveno 2 x.
Ok, dám na vás, ne nepracuji s ním ve firmě, ještě jsem to nezkusil, a ani nebudu, asi je to celkem zbytečnost no, a navíc je pravda, že by z toho mohl mít slušný průser.
Obdobný OS za Windows 7 a Windows XP pro MS Office ((MS Word 2003)) a internetový prohlížeč pro 32bit. a 64bit. (x86 - x64 PC a NTB) - doporučíte? Nyní bych mohl zůstat u 64bit. Windows 7 ULTIMATE které jsou pro mne plně...
Poslední příspěvek
Je to teprve puldruheho roku, co byly vydany posledni verze prohlizecu pro Win 7, 8 a 8.1. To uz ti v nich nektere stranky prestaly fungovat? Spoustu veci umi vyresit zmena user agenta.
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Ahoj.
Koupil jsem si na domácí media server HP workstation Z620 s xeon 1660 V2 CPU
K PC mám klíč na W7 pro, ale nelze mi jej nainstalovat. Při bootu z usb počítač nevidí žádný z disků (v biosu a jiném PC se hlásí). zkoušel jsem podle návodu...
Poslední příspěvek
Přehozeno. Nyní aktualizuji w8 na w10 a pak se uvidí, zda mě pustí na 11. Každopádně počítač zdá se běží.