Zdravím, mám tento notebook http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm na němž je nainstalován Win 7 Professional 64bit, dohodil jsem kámošovi takový jeden kšeft, a ten mi za to půjčil to CD s instalací, protože má Multilicenci,tak jsem si říkal, proč to nezkusit, jen se chci zeptat, zda má deska podporuje danný 64bitový OS. Díky za rady.
Btw : hledám hledám v manuálu, co mám doma, ale ten je takový chaotický, takže.... .
Nechápu smysl otázky, když už nyní máš 64bit os?? Na Tvém místě bych tu přeinstalaci nedělal a nechal si svou licenci, máš Profi a dál není moc kam jít. Multilicence je vázána na konkrétní společnost, která multilicenci vlastní (jsi její zaměstnanec?). Mimoto si kamarád koleduje o prů..er, když rozdává z cizího Až se budou kontrolovat používané licence, někdo se bude divit.
Naposledy upravil(a) d1amond dne 17 srp 2010 08:15, celkem upraveno 2 x.
Ok, dám na vás, ne nepracuji s ním ve firmě, ještě jsem to nezkusil, a ani nebudu, asi je to celkem zbytečnost no, a navíc je pravda, že by z toho mohl mít slušný průser.
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Ahoj/dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak je možné, že se mi nainstaloval Windows 11 bez mého svolení?
Mám notebook s Windows 10 a před pár dny když jsem ho šel vypnout tak tam byla aktualizace (což je běžné). Ale trvalo to nějak hodně dlouho a...
Poslední příspěvek
Microsft Intune ma vyssi opravneni, nez spravce systemu.
Pokud v Intune aktivuju rollout na Windows 11, tak tomu zadne lokalni nastaveni nezabrani.
To tak ma fungovat, Intune je na spravu tisicu firemnich pocitacu. Tedy jakakoliv chyba
v Intune...
Ahoj.
Koupil jsem si na domácí media server HP workstation Z620 s xeon 1660 V2 CPU
K PC mám klíč na W7 pro, ale nelze mi jej nainstalovat. Při bootu z usb počítač nevidí žádný z disků (v biosu a jiném PC se hlásí). zkoušel jsem podle návodu...
Poslední příspěvek
Přehozeno. Nyní aktualizuji w8 na w10 a pak se uvidí, zda mě pustí na 11. Každopádně počítač zdá se běží.
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...