Sestava:
Procesor: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
Základní deska: Acer Aspire E380 BE7E
Paměť: 2GB DDR II RAM
Grafická karta: PCI Express 1.0 x16: Zotac GeForce 8600 GS
Pevný disk: 400 GB
Zvuková karta: Realtek ALC888/S/T @ nVIDIA MCP61
Monitor: 17" LCD
Klávesnice: Acer-klasická-černá
Pc jsem měl rok bez problémů, pak najednou mi nešel zapnout, prostě furt tikal a nenaběhl. Přepojil jsem monitor do druhé zdířky, potom se rozběhl. Měl jsem rozházenou celou plochu. Poskládal jsem ji, zapl jsem hru (Counter-Strike: Source), sekala se; podíval jsem se do nastavení – měl jsem tam napsanou grafiku Nvidia GeForce 6150Se nForce 430.. hru jsem přenastavil. Hrál jsem na tom slabým; všechno bylo pomalejší než s mojí normální grafikou (Nvidia GeForce 8600Gs).
Pak po asi cca měsíci se mi začal pc resetovat a když jsem nepočkal s hraním hodinu po zapnutí, pc sekl se prostě nic; klávesnice zamrzlá, taky myš se nehýbala prostě to zamzrzlo. Na pc to vypnout nešlo a na bedně nemám tvrdý restart, takže jsem musel vytáhnout klasický že zásuvky. Vytáhl jsem to, dobrý, pak to šlo.
Poté o cca měsíci se mi začal po startu resetovat pc dvakrát se řešet a pak šel. Dneska se mi opět resetoval a naběhl nějaký Phoenix a bylo tam Delete for setup a F1. Zmáčkl jsem F1 a nic se nedělo, tak jsem to zase vytáhl ze zásuvky.
To jsou asi všechny problémy.