Jojo, tom durhém byli taky Ovladače, při instalaci všech těch porgramů a ovladačů z CD to chtělo aby byla tiskárna vypnutá a vypnuté všechny ostatní aplikace, ale to jsem udělal, nainstaloval a potom přidal ovladače, ale pořád nic!
Ve správci zařízení něco je, ale prostě Notebook tiskárnu nerozpozná! Už jsem to skoušel na 2 Noteboocích a na 2 stolních počítačích, u všech stejná chyba ! Zařízení USB nebylo rozpoznáno.
Jeden známý mi řekl že už asi 4 lidi koupili barvy u nejmenované firmy ( u té , u které jsem je koupil i já ) a mohli tiskárnu vyhodit ! Ale Barvy byli nové, v orig. balení a originál EPSON ,za cca. 800 Kč ! Takže my můj zdravý rozum prostě nedovolý tomu věřit. Mílím se ? Může to snad být barvama ?

Barvy můžou takhle tiskárnu zmalovat, že jí ani vlastní PC nerozpozná ?

Owner:
-Epson Stylus DX8450
-Nevím přesně cca. 3 roky
-Na začátku fungovala, pak se dlouho nepoužívala a po koupi nových barvách ( včera ) nefunguje !
-Windows Vista 32bit
EDIT : Začínám věřit tomu že to podělaly ty barvy !!! Teď jsem vložil normální stránku do scanneru (jen s textem) a když jsem jí chtěl okopírovat a vytisknout (nemá to nic společného s pc) tak se tisknula strašně dlouho !!! a u konce to zakousalo a roztrhlo papír a text je růžový ! To samé se stalo s fotkou kterou jsem tisknul z SD karty !! zbarvená do růžova a když jsem chtěl papír vyndat byl zmuchlaný a roztrhnul se !