Bios - beep code - co znamená? Vyřešeno
Re: Bios - beep code - co znamená?
Tak se mi to myslím povedlo. Stihl jsem si koupit i tu pastu na to, ale moc nevím, co dál nyní. Moc díky
Podél procesoru je páčka ,kterou odjistíš a odkloníš asi o 120 stupňů nahoru.Poté opatrně vyndáš procesor.Pamatuj si pozici procesoru podle toho označeného rohu.
To šlo dobře. Procesor je venku. Co by se s tím dalo dělat dál? Jsou v rozích takové černé kolečka. To tam má zůstat? Nebo jak to očistit, popř. kdy a kam nanést tu pastu (jak to už se mi povedlo vygooglit). Vlastně ani nezjistím, jestli je OK nebo ne:-( Zdálo se mi, že byl osazen dobře (pevně), akorát si nejsem jistý, jestli tam kdy nějaká pasta byla nebo ne. Mám to ještě nějak očistit?
Ty kolečka tam nech.Pastu nanes na očištěnej obdelníček uprostřed v přiměřený vrstvě.
Říkáš teda očistit lihem třeba a jen na ten malý obdélníček nanést tu pastu?
Přesně tak.Co ty pacičky ze spoda,jsou všechny v pořádku?
JJ. Ty vypadají perfektně. Ještě musím utřít pastu, která je naspodku toho chladiče. Je vidět na té fotce bez blesku vlevo. SSkoro to jde lehce i rukou. Alpa došla, mám jen tequilu, tak to vyčistím s ní:-)
Pokud máš možnost,ještě vyfoukej ten chladič např. kompresorem od prachu.
Vzal jsem to vysavačem. Kompresor by byl lepší, ale marne. Co teď? Všechno zpátky? Vlastně až po té pastě. Zdálo se mi, jako by ta pasta byla před tím na spodku toho chladiče a ne na procesoru. Takže říkáš, že jen na ten malý obdélníček? Mám strach, že se mi to rozto i vedle na zelený.
Edit: V sadě je karta na rozetření a taková okénka (na socket A, 370 a 7 a druhé na socket 423 ) Nezdá se mi, že by něco pasovalo jen na ten stříbrný obdélník
Edit: V sadě je karta na rozetření a taková okénka (na socket A, 370 a 7 a druhé na socket 423 ) Nezdá se mi, že by něco pasovalo jen na ten stříbrný obdélník
Vše dej zpátky.Procesor opatrně zandej do pozice podle označení,toho rohu a páčku zacvakni.Pokud by se trošku pasty dostalo na tu zelenou plochu tak to nevadí.Opatrně přidělej chladič a zapoj konektor.
Mrkni ještě na ten edit.
To je k ničemu?
zapoj konektor
Jaký konektor?
To je k ničemu?
zapoj konektor
Jaký konektor?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM - co znamená rezervováno hardwarem ? Příloha(y)
od Minapark » 05 zář 2024 13:21 » v Problémy s hardwarem - 10
- 3157
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2024 16:21
-
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3517