Opera - nižší rychlost připojení
Opera - nižší rychlost připojení
Zdrawim, mam takovej vetsi problem...jako defauktni prohlizec pouzivam Operu pac je fakt good...ale ted mi docela posledni dobou sere...Je strasne pomala a ukazuje az 4x nizsi rychlost...mam zaplaceno 7MB pripojeni ( Karneval- kabel ) v Exploreru je vse ok je to vsechno rychly a test rychlosti nekdy ukazuje az 9MB pripojeni...ale opera POMALA jak svine de to hodne poznat a a hlavne ukazuje rychlost pripojeni jen 2MB...Newite cim to je PLS?...testy sem zkousel asi tri a na vsech stejne vysledky.
No nevím, zda je to Operou jako takovou. Já používám také Operu jako defaultní prohlížeč a při stahování souborů mám přibližně stejnou rychlost stahování jakou jsem měl u IE6. Zkus provést nejprve optimalizaci tvého počítače.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Compem to neni ted sem to dal i do notase kteryho sem pred chvili formatoval a znovu instaloval...a je to to samy, dal sem i v TuneUp vsechny opravy a upravy a je to furt to samy a pomaly :(...docela mi to sere pac Opera je fakt super uz sem si na ni zvyk a neci menit al kdyz mi ukazuj pripojeni 2MB a i tak se chova :( Firefox ukazuje rychlost spravne a taky je rychlejsi :( newim uz co s tim :(
počítačem to nebude, když to dělá ve dvou stejně. Co máš za verzi. Docela mě to zaráží, sám mám operu 9.10 a pohoda. Instaloval jsem ji na více pc .Tady je http://www.opera.com/download/. Zatím mě nic jiného nenapadá.
A jeste bych mel jeden dotaz k Opere...mam v ni vytvorenej mail ucet takze postu si ctu pres ni i pisu...ale chtel bych nak nastavit aby se mi do ni ta posta nestahovala automaicky po zapnuti ale az ja budu chtit az kliknu na prijmout...newite jak na to?...chci to takhle nastavit protoze pak pri kazdym spusteny to chce potvrdit certifikat od karnevalu a me uz to sere furt klikat na pvolit...kdyz sem to chtel opere dat do povolenejch certifikatu tak hodila chbybu nebo co...proste to neslo. :(
Tak sem dneska na neco prisel...stahoval jsem jeden nejmenovany
soubor z Rapidu a mel zapliho antivira Kaspersky Internet Securit 6 a jelo to asi 50Kb/s rikam coze uz mi to sere tak me napadlo z niceho nic ho vypnou a hle najednou to jelo 600 Kb/s to trochu nechapu jako :(...to mi jako antivir zpomaluje pripojeni?...newite jak to odstranit...Opera je ale i ako neco pomalejsi v ni to stahuje kolem 600 Kb/s v Mozille se to vysplha az na 950Kb/s :)

- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
[quote="Svobik7"]Tak sem dneska na neco prisel...stahoval jsem jeden nejmenovany
soubor z Rapidu a mel zapliho antivira Kaspersky Internet Securit 6 a jelo to asi 50Kb/s rikam coze uz mi to sere tak me napadlo z niceho nic ho vypnou a hle najednou to jelo 600 Kb/s to trochu nechapu jako :(...to mi jako antivir zpomaluje pripojeni?...newite jak to odstranit...Opera je ale i ako neco pomalejsi v ni to stahuje kolem 600 Kb/s v Mozille se to vysplha az na 950Kb/s :)[/quote] to se mi taky staloz keriem ano antvir nebo firewall spis zpomaluje internet doporucuji sygete personal firewalla NOD 32 nejlepsi kombinece myslim 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4721
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-
-
- 8
- 3266
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 0
- 2993
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4767
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3499
-
od Fargotroniac