Opera - nižší rychlost připojení

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Svobik7
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Opera - nižší rychlost připojení

Příspěvekod Svobik7 » 15 úno 2007 18:12

Zdrawim, mam takovej vetsi problem...jako defauktni prohlizec pouzivam Operu pac je fakt good...ale ted mi docela posledni dobou sere...Je strasne pomala a ukazuje az 4x nizsi rychlost...mam zaplaceno 7MB pripojeni ( Karneval- kabel ) v Exploreru je vse ok je to vsechno rychly a test rychlosti nekdy ukazuje az 9MB pripojeni...ale opera POMALA jak svine de to hodne poznat a a hlavne ukazuje rychlost pripojeni jen 2MB...Newite cim to je PLS?...testy sem zkousel asi tri a na vsech stejne vysledky.

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 15 úno 2007 18:54

No nevím, zda je to Operou jako takovou. Já používám také Operu jako defaultní prohlížeč a při stahování souborů mám přibližně stejnou rychlost stahování jakou jsem měl u IE6. Zkus provést nejprve optimalizaci tvého počítače.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Svobik7
nováček
Stav:

Příspěvekod Svobik7 » 16 úno 2007 17:17

Compem to neni ted sem to dal i do notase kteryho sem pred chvili formatoval a znovu instaloval...a je to to samy, dal sem i v TuneUp vsechny opravy a upravy a je to furt to samy a pomaly :(...docela mi to sere pac Opera je fakt super uz sem si na ni zvyk a neci menit al kdyz mi ukazuj pripojeni 2MB a i tak se chova :( Firefox ukazuje rychlost spravne a taky je rychlejsi :( newim uz co s tim :(

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 16 úno 2007 17:40

Tak zkus Operu odinstalovat, pročisti od ní registry a znova jí nainstaluj.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

wichin
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod wichin » 16 úno 2007 19:27

počítačem to nebude, když to dělá ve dvou stejně. Co máš za verzi. Docela mě to zaráží, sám mám operu 9.10 a pohoda. Instaloval jsem ji na více pc .Tady je http://www.opera.com/download/. Zatím mě nic jiného nenapadá.

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 16 úno 2007 23:09

Také se mi to najednou nejak fláká :evil: .Také mi konkrétně Centrum párkrát hází chybu a Opera se vypla. Dal jsem 9.10 a zatím už půlden dobrý. Tak uvidíme co bude dál. :P

Svobik7
nováček
Stav:

Příspěvekod Svobik7 » 17 úno 2007 12:10

Mam taky Operu 9.10 doma na normalnim PC ji mam uz dyl a je to pomaly jak snek...Ted sem to dal do notase taky verzi 9.10 a taky to samy....ale nejde mi do hlavy ze treba Firefox jede normalne :) a opera ne :(

urll
nováček
Stav:

Příspěvekod urll » 17 úno 2007 23:03

skus ju nastavit ako vichozi prehliadac internetu

Svobik7
nováček
Stav:

Příspěvekod Svobik7 » 18 úno 2007 10:06

Je nastavena :( Uz fakt newim :-(

Svobik7
nováček
Stav:

Příspěvekod Svobik7 » 18 úno 2007 10:11

A jeste bych mel jeden dotaz k Opere...mam v ni vytvorenej mail ucet takze postu si ctu pres ni i pisu...ale chtel bych nak nastavit aby se mi do ni ta posta nestahovala automaicky po zapnuti ale az ja budu chtit az kliknu na prijmout...newite jak na to?...chci to takhle nastavit protoze pak pri kazdym spusteny to chce potvrdit certifikat od karnevalu a me uz to sere furt klikat na pvolit...kdyz sem to chtel opere dat do povolenejch certifikatu tak hodila chbybu nebo co...proste to neslo. :(

Svobik7
nováček
Stav:

Příspěvekod Svobik7 » 27 úno 2007 18:02

Tak sem dneska na neco prisel...stahoval jsem jeden nejmenovany :D soubor z Rapidu a mel zapliho antivira Kaspersky Internet Securit 6 a jelo to asi 50Kb/s rikam coze uz mi to sere tak me napadlo z niceho nic ho vypnou a hle najednou to jelo 600 Kb/s to trochu nechapu jako :(...to mi jako antivir zpomaluje pripojeni?...newite jak to odstranit...Opera je ale i ako neco pomalejsi v ni to stahuje kolem 600 Kb/s v Mozille se to vysplha az na 950Kb/s :)

.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod .luba. » 17 bře 2007 09:47

[quote="Svobik7"]Tak sem dneska na neco prisel...stahoval jsem jeden nejmenovany :D soubor z Rapidu a mel zapliho antivira Kaspersky Internet Securit 6 a jelo to asi 50Kb/s rikam coze uz mi to sere tak me napadlo z niceho nic ho vypnou a hle najednou to jelo 600 Kb/s to trochu nechapu jako :(...to mi jako antivir zpomaluje pripojeni?...newite jak to odstranit...Opera je ale i ako neco pomalejsi v ni to stahuje kolem 600 Kb/s v Mozille se to vysplha az na 950Kb/s :)[/quote] to se mi taky staloz keriem ano antvir nebo firewall spis zpomaluje internet doporucuji sygete personal firewalla NOD 32 nejlepsi kombinece myslim :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
    od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě
    6
    4721
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 12:48
  • Win 10 Pro problem připojení internetu
    od Bary-Jan » 05 úno 2025 16:45 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3266
    od Bary-Jan Zobrazit poslední příspěvek
    05 úno 2025 22:07
  • Připojení síťové jednotky
    od neytos » 06 lis 2024 11:43 » v Windows 11, 10, 8...
    0
    2993
    od neytos Zobrazit poslední příspěvek
    06 lis 2024 11:43
  • PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
    od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem
    24
    4767
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    24 dub 2025 17:54
  • Výběr internetové připojení
    od Fargotroniac » 04 čer 2025 13:11 » v Sítě - hardware
    19
    3499
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    09 čer 2025 13:19

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”