Dobrý den,
potřeboval bych poradit jakou a kde u nás na internetu koupit redukci (konektor, nebo jak se to přesně jmenuje) pro připojení wifi-anténky do notebooku, který má jen RJ-45 zdířku.
Předem děkuji
Martin
Konektor pro připojení wifiantény
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Konektor pro připojení wifiantény
Co je to za NB?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Je to Asus F52Q.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Do RJ45 se připojuje síťový kabel, nelze do něj připojit anténu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Ano, vím, a proto se ptám na radu, kde a jakou redukci koupit, abych tam byl schopný připojit anténu.
"Anténa -> redukce -> rj45 kabel" (za předpokladu, že taková redukce existuje, ale google mi řekl, že jo - jenže unás na eshopech jsem ji zatim nenašel).
"Anténa -> redukce -> rj45 kabel" (za předpokladu, že taková redukce existuje, ale google mi řekl, že jo - jenže unás na eshopech jsem ji zatim nenašel).
-
guest
Jak by něco takového mohlo existovat. Datový konektor RJ45 nemůže zpracovat signál z antény. Anténa se připojuje k wifi kartě,
Ten Asus ma vestavenou wifi, potrebujes posilit jeji prijimaci schopnosti? Ta 'antena' ma nejake oznaceni?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 14135 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 24 Odpovědi